URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CAZ ȘOCANT: DISPĂRUTĂ DE ACASĂ, O FATĂ DE 13 ANI A FOST ABUZATĂ SEXUAL DE UN VECIN DIN COMUNĂ

Dispariția unei tinere de 13 ani din comuna Ileana a generat panică și neliniște printre locuitori. Fata, pe nume Măcinic Ștefania Maria, a fost declarată dispărută de către mama sa, Măcinic Viorica, în dimineața zilei de duminică, 4 iunie, când a descoperit că fiica sa lipsea din casă.

Conform informațiilor furnizate de mama fetei, ultima dată când a văzut-o pe Ștefania a fost sâmbătă noaptea, în jurul orei 21:00, înainte ca aceasta să meargă în camera ei să doarmă. Cu toate acestea, dimineața următoare, la ora 7:00, femeia a avut un șoc când și-a dat seama că dormitorul fiicei sale era gol. Un geam lăsat deschis în camera fetei a stârnit temeri întunecate în mintea mamei.

Într-o stare de disperare, mama fetei a alertat imediat autoritățile prin apelul de urgență 112. Orele au trecut, dar nu s-au primit niciun fel de informații despre dispariția Ștefaniei. Îngrijorată și neliniștită, Măcinic Alina, sora mai mică a copilei dispărute, a făcut un al doilea apel la 112 în jurul orei 10:20 pentru a obține informații despre situația Ștefaniei.

Cu toate acestea, spre surprinderea tuturor, când poliția a răspuns, au oferit mamei fetei dispărute o veste șocantă. Aceștia au informat-o că minora în vârstă de 13 ani se afla în custodia tatălui său, Macinic Petre, și a fost găsită în municipiul Călărași în aceeași zi în care a fost raportată dispărută.

Dorind să-și revadă fiica, Măcinic Viorica s-a deplasat de la Ileana la sediul Inspectoratului de Poliție Călărași, unde și-a strigat suferința în fața autorităților. A cerut cu disperare să i se întoarcă fiica.

Femeia susține că fostul soț este un criminal, care a înjunghiat-o cu un cuțit acum câțiva ani și a fost condamnat cu suspendare.

În plus, mama Ștefaniei a făcut afirmații grave legate de siguranța fiicei sale, susținând că aceasta ar fi fost violată în noaptea precedentă de către un tânăr în vârstă de 18-20 de ani, cunoscut sub numele de Andrei “a lu’ Țapinaru”.

Femeia susține că fiica de 13 ani i-ar fi povestit că tatăl său a fost prezent în momentul agresiunii sexuale.

Măcinic Viorica este în stare de disperare și afirmă că fostul soț a declarat poliției că ea l-ar fi amenințat cu moartea, punându-i cuțitul la gât. Mama neagă vehement aceste acuzații și susține că tatăl fetei reprezintă un pericol real din cauza problemelor sale psihice.

De asemenea, mama fetei violate susține că vecinul a mai încercat în trecut să abuzeze sexual de fiica ei mai mică, însă tatăl fetei a intervenit și a ancheta polițiilor s-ar fi oprit brusc.

Poliția a început imediat investigațiile în acest caz și continuă să analizeze toate aspectele legate de dispariția tinerei Măcinic Ștefania Maria.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top