URMĂREȘTE-NE
IGIENIZARE ACUMULĂRI DE APĂ CĂLĂRAȘI

ACTUALITATE

CÂTE DEȘEURI AU ADUNAT AUTORITĂȚILE DE PE ACUMULĂRILE DE APĂ DIN CĂLĂRAȘI ÎN CADRUL EVENIMENTULUI „LET’S DO lT, ROMANIA!”

Campania „Let’s Do lt, Romania!” a mobilizat mii de voluntari din întreaga țară, care au desfășurat mai multe activități de igienizare a spațiilor publice. De asemenea, și autoritățile s-au implicat în acest eveniment, una dintre instituțiile publice care a răspuns prezent la acest apel fiind Sistemul de Gospodărire a Apelor (SGA) Călărași, din cadrul Administrației Bazinale de Apă Buzău-Ialomița.

În acest sens, reprezentanții SGA Călărași au efectuat lucrări de igienizare pe cinci acumulări apă (Iezer, Frăsinet, Gurbănești, Fundulea și Măriuța), precum și malul stâng al brațului Borcea.

Potrivit unui răspuns scris transmis redacției Canal Sud de către SGA Călărași, în urma acestor activități a fost colectat un volum de aproximativ 25 metri cubi de deșeuri, în special deșeuri formate din mase plastice.

Evenimentul „Let’s do it, Romania!” a debutat în țara noastră în anul 2009. De asemenea, alte 190 de țări participă la această acțiune de anvergură, iar misiunea supremă este una foarte clară: o lume cu mai puține deșeuri.

FOTO: Facebook Apele Române Buzău-Ialomița

Continue Reading
La Top