URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CÂT COSTĂ CHIRIA UNUI SPAȚIU COMERCIAL ÎN NOUL BAZAR DIN CĂLĂRAȘI

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local desfăşurată joia trecută s-a aflat şi Proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate precum și procedura închirierii prin licitație publică a 87 de spaţii comerciale (12 mp/spaţiu), parte integrantă obiectiv Bazar Big administrat de catre SP Pieţe Oboare, având suprafaţa totală de 1.600 mp, situat in str. Belşugului, având numărul cadastral 20527, municipiul Călăraşi, adoptat cu 14 voturi (s-au înregistrat şi 6 abţineri).

Concret, a fost aprobată procedura organizării licitaţiei pentru închirierea celor 87 de spaţii comerciale în suprafaţă fiecare de 12 mp. Preţul minim de închiriere este de de 12 euro / mp, rezultând un total de 144 euro/spaţiu. Durata iniţială a închirierii este de 2 ani, cu posibilitatea de prelungire în limita a 5 ani, anunță Primăria Municipiului Călărași.

La această oră, noul bazar este în plin proces de construcție, comercianții desfășurându-și activitatea de comerț în barăci improvizate pe strada Trandafirilor din municipiul Călărași.

Continue Reading
La Top