URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CÂȘTIGĂ O ȘCOALĂ DE ȘOFERI ACHITATĂ INTEGRAL – “DE DRAGOBETE, TSD IUBEȘTE ROMÂNEȘTE”

Sâmbătă, 24 februarie a.c., începând cu ora 13:00, Organizația Municipală a Tineretului Social-Democrat va marca sărbătoarea iubirii în Piața Big, zona Orizont.

Ca în fiecare an, de Dragobete, TSD iubește românește! Organizația Județeană a Tineretului Social Democrat, împreună cu colegii de la municipiu, organizează ziua iubirii pe platoul Pieței Big.

Tinerii social-democrați au dorit să sărbătorească dragostea românească împreună cu cetățenii municipiului Călărași. Toți cetățenii sunt așteptați să marcheze Dragobetele în jurul cortului amplasat în zona Orizont pentru a face poze la cabina foto decorată atât cu  obiecte tradiționale românești, cât și cu simbolurile dragostei.

Mai mult, organizatorii s-au gândit și la câteva premii pentru călărășeni. Cei prezenți vor putea participa la tombolă pentru a câștiga cadouri specifice.

Pe lângă celelalte surprize, Organizația Județeană a Tineretului Social Democrat oferă câștigătorilor șase cine romantice”, a declarat Ionuț Stan, președintele Organizației Județene a Tineretului Social Democrat Călărași.

Marius Petrache, președintele interimar al TSD Municipiul Călărași, este organizatorul acțiunii de Dragobete.

“Vom avea o mulțime de premii. Așteptăm călărășenii pentru a sărbători dragostea împreună. Mai mult, norocoșii pot câștiga cine romantice și coșuri tradiționale cu bunătăți. Premiul cel mare constă în oferirea unei școli de șoferi”, a conchis Marius Petrache, președintele interimar al Organizației Municipale a Tineretului Social Democrat Călărași.

Continue Reading
La Top