URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

“CASA PISICILOR SALVATE” ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

Suferința pare a fi cuvântul care descrie cel mai bine existența animalelor străzii. Câinii abandonați au pe drumurile țării un „partener” de durere pe care, în aparență, românii îl iubesc foarte mult, pisica. În anumite topuri s-ar părea că suntem cei mai mulți proprietari de pisici din UE , cu 4 milioane de pisicuțe care locuiesc în casele noastre. Dar oare câte milioane de suflete de feline trăiesc pe străzi? Oare ce viață duc ele și cum sunt ucise atunci când oamenii „justițiari” decid că sunt prea multe? Acestea sunt întrebări care nu au un răspuns pentru că nu este aproape nimeni interesat să ofere un răspuns.

În satul Cunești, comuna Grădiștea județul Călărași există o casă a pisicilor, “Casa Pisicilor Salvate”. În următorul material îi veți cunoaște pe soții Dumitrache care, de-a lungul timpului au salvat peste 60 de pisicuțe. Am vizitat “Casa Pisicilor Salvate”, deoarece soții Dumitrache au nevoie de ajutor.

Într-o mare de nepăsare, am putea spune că Ștefan Dumitrache împreună cu soția reprezintă excepția de la regulă. Au început să salveze pisici de prin 2011 iar în prezent dețin peste 60 de mustăcioase. Au fost și sunt îngeri salvatori pentru pisicuțe, dar toate economiile pentru “bătrânețe” ale soților Dumitrescu s-au terminat iar pentru că numărul pisicilor crește, iar fondurile sunt din ce în ce mai puține și-au făcut curaj și ne-au cerut ajutorul, pentru ca noi la rândul nostru să vă rugăm să le oferiți o mâna de ajutor.

Dacă doriți să ajutați aceste suflete feline, îl puteți contacta pe Ștefan pe pagina de Facebook : https://www.facebook.com/pisicarul

Ajutorul poate fi de orice fel: poate să fie hrană, pot fi bani pentru tratamente sau chiar lemne pentru foc, deoarece iarna, sobele din Casa Pisicilor sunt sursa lor de încălzire.

Continue Reading
La Top