URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CASĂ CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI ÎN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI. POMPIERII AU FOST ALERTAȚI

Clipe de groază pentru o familie din Călărași. O casă a ars aproape complet dim cauza unei aeroterme uitată pornita într-o camera.

Au fost clipe de teroare pentru o familie din Călărași în această seară, după ce locuința situată pe strada București, cartierul Mircea Vodă, a fost cuprinsă de flăcările unui incendiu provocat de o sursă de încălzirea de tip aerotermă care s-a scurtcircuitat.


Focul s-a manifestat violent, în doar câteva minute, flăcările au cuprins mare parte din locuință.

Pompierii au intervenit rapid la fața locului cu mai multe autospeciale. O femeie a fost preluată de un echipaj SMURD suferind un atac de panică și arsuri la nivelul scalpului. Un bărbat a fost preluat de un echipaj de ambulanță din cauza arsurilor suferite la nivelul membrelor superioare.

”Focul a pornit în camera în care era omul aflat în stare de ebrietate, acesta adormind lăsând pornita o aeroterma ce era data la maxim. De la asta s-a declanșat incendiul.

Mama și frate-miu au aflat ulterior de incendiu, ei stand în alta camera și evitând contactele cu domnul.

Aceștia au fost alarmați de faptul ca se auzeau bubuituri și ca a fost luat curentul. Dar cu toate asta era foarte multa lumina în casa. Moment în care au ieșit și l-au surprins pe bărbatul băut ca era cu galetusa de apa și încerca să îl stingă.

Mama nu a suferit arsuri. A avut doar un atac de panica. Bărbatul e cel care a suferit arsuri pe cap și pe mâini.“ a explicat fiica proprietarului locuinței afectate de incendiu. 

Continue Reading
La Top