URMĂREȘTE-NE

EDUCAȚIE

CARE ESTE ULTIMA CARTE CITITĂ? PREFERINȚELE CĂLĂRĂȘENILOR ÎN MATERIE DE LECTURĂ

Astăzi sărbătorim Ziua Citirii Cărților, o ocazie specială dedicată pasiunii pentru lectură și puterii pe care o are cuvântul scris de a ne transforma viețile. În această zi, oamenii din întreaga lume își deschid cărțile preferate și se pierd în lumi fantastice sau se îmbogățesc cu cunoștințe noi.

O echipa Canal SUD a stat de vorbă cu cetățenii călărășeni pentru a afla mai multe despre preferințele lor în materie de lectură.

Cu toate că mulți au recunoscut că nu au mai citit de foarte mult timp, alții au surprins prin cărțile pe care le aveau în geantă. Elevii au mărturisit că citesc cărți, nu doar pentru școală, ci și din plăcere.

Cu toate acestea, un administrator al unui magazin de cărți din Călărași ne-a dezvăluit că cele mai căutate cărți în oraș sunt cele de dezvoltare personală și psihologice, sugerând o preocupare crescută pentru creșterea personală și sănătatea mentală în comunitate. De asemenea, tineretul pare să aprecieze romanele de dragoste, ceea ce indică un interes persistent pentru poveștile de dragoste captivante.

Continue Reading
La Top