URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

CARAVANA FAPTELOR BUNE CONTINUĂ, LA CĂLĂRAȘI. ACȚIUNE UMANITARĂ, ÎN CARTIERUL MĂGURENI

Senatorul PSD, Nicușor Cionoiu, continuă “Caravana faptelor bune”, în preajma Sărbătorilor Pascale. În Joia Mare, acesta a adus bucurie unui cetățean al municipiului Călărași, din cartierul Măgureni, care, din păcate, nu se poate deplasa fără ajutor. Astfel, parlamentarul i-a dăruit lui Marian Bodeanu un scaun electric. De asemenea, primarul Călărașiului, Marius Dulce, s-a alăturat acțiunii umanitare și a oferit pachete cu alimente unor persoane defavorizate din cartierul Măgureni.

“În Sfânta și Marea zi de Joi din Săptămâna Patimilor, Iisus Hristos, spălând picioarele ucenicilor, a arătat calea smereniei! Acum, este momentul să o facem și noi, să fim toleranți, solidari și să ne iubim aproapele, iar atunci când unii dintre semenii noștri au nevoie de ajutor, trebuie să le întindem mâna! Ziua de astăzi este despre dăruire și credință, nu doar în preajma sărbătorilor, ci ori de câte ori sufletul simte nevoia de a oferi iubire, iertare și dorința de a dărui, căci credința este cea care ne hrănește sufletul! Sărbătorile Pascale vor fi diferite în acest an pentru un cetățean din Municipiul Călărași, Bodeanu Marian, deoarece începând de astăzi, se va putea deplasa mult mai ușor cu ajutorul unui scaun electric. Acestui eveniment s-a alăturat și domnul primar al Municipiului Călărași, Marius Dulce, cu daruri pentru cetățenii din cartierul Măgureni, ce au nevoie sprijinul nostru fiind greu încercați de soartă”, a declarat demnitarul.

“Mai mult ca oricând este momentul să vorbim prin fapte despre smerenie, credință, dorința de a ajuta, puterea de a iubi aproapele. Și astăzi, în Joia Mare, o zi importantă pentru creștinii ortodocși, ne-am alăturat familiilor nevoiașe din municipiul nostru oferindu-le nu doar pachete cu alimente ci încredere, speranță, solidaritate. Îl felicit și pe domnul senator Nicușor Cionoiu pentru donația făcută domnului Marian Bodeanu pentru care, într-adevăr, Sărbătorile Pascale vor fi de acum altfel. Era o promisiune ce trebuia onorată. În fiecare zi …să fim mai buni”, a precizat primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Continue Reading
La Top