URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

CARAVANA DE SĂNĂTATE A AJUNS LA CĂLĂRAȘI. SERVICII DE CALITATE OFERITE DE CRUCEA ROȘIE

Începând de luni, 2 octombrie a.c., Caravana de sănătate staționează în municipiul Călărași timp de două săptămâni, urmând ca localitatea Ulmeni să beneficieze de servicii de sănătate în următoarele două săptămâni.

Analize de sânge, pediatrie, medicină generală, ginecologie, optică medicală și stomatologie sunt serviciile medicale de care beneficiază călărășenii prin intermediul acțiunii inițiate de Filiala Călărași a Crucii Roșii.

Aura Giurcă, directoarea Filialei Crucii Roșii Călărași, a dorit să ofere servicii medicale de calitate călărășenilor care nu au posibilitatea financiară necesară de a face un control amănunțit.

“Nu doar Crucea Roșie Română a crezut în proiectul nostru, ci și Crucea Roșie Franceză care, după ce a văzut mobilizarea noastră, a decis să ne pună la dispoziție atât un medic ginecolog, cât și spațiul necesar desfășurării actului medical”, a declarat pentru Canal SUD, Aura Giurcă, directoarea Filialei Crucii Roșii Călărași.

La deschiderea caravanei au asistat și autoritățile județene, printre care îi putem aminti pe Bogdan Mihai, administratorul public al județului Călărași, și pe Marius Fulga, manager public al județului Călărași.

“Este un proiect care aduce beneficii întregii comunității din Călărași. Pot spune că este un model pentru Consiliul Județean. Am vorbit cu Aura Giurcă și sper că vom colabora pentru caravana inițiată de Consiliul Judeţean Călărași. Am văzut o mobilizare exemplară a tuturor celor implicați în acest proiect”, a declarat Bogdan Mihai, administratorul public al județului Călărași.

Caravana de sănătate va ajunge în mai multe județe din țară, Călărași fiind cel de-al cincilea județ de pe harta României în care medicii voluntari vor consulta cetățenii.

Consultațiile se fac doar pe baza de programare! Pentru detalii sunați la numărul de telefon 0723.279.743.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top