URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

CÂND VERSUL ATINGE CHITARA SE NAȘTE EMOȚIA UNUI SPECTACOL SUBLIM

Autoportret cu tine, spectacol de muzică folk și poezie cu Ștefania Iacob și Sorin Poclitaru.

Tot în ziua în care călărășenii au sărbătorit dragostea, în foaierul de la etajul Muzeului Municipal Călărași în condițiile pe care ni le-a impus pandemia, a avut loc recitalui de muzică folk și poezie AUTOPORTRET CU TINE, susținut de artiștii Ștefania Iacob și Sorin Poclitaru.

Când cânt aș vrea sa fiu pasăre. Când plâng aș vrea sa fiu rău. Când trăiesc, aș vrea sa fiu eu. Libertatea vine din interior. Dacă m-aș încadra în tiparele impuse de societate, nu aș mai fi creativă, nu aș mai fi sinceră”, spune nonconformista sexy a muzicii folk, Stefania lacob.

O figură aparte în folkul românesc, artista a susținut numeroase spectacole, a câștigat o serie de premii, a lansat câteva albume bineprimite de public și a reușit, astfel, să creeze și unele controverse datorită faptului că…este naturală.

„Poate că lumea este de părere că trebuie neapărat să pozezi în «fată cuminte» că să cânți muzică folk, dar totul este relativ. Atâta timp cât am un echilibru, îmi place să mă bucur de tinerețea mea și îmi fac timp să merg și la sală, să citesc și multe cărți și să fac și muzică“, spune ea.

Sorin Poclitaru face parte din categoria oamenilor cărora dacă le dai încredere și le deschizi o ușă, riști să nu o mai poți închide niciodată, iar ușa, la Călărași, rămâne deschisă.

Continue Reading
La Top