URMĂREȘTE-NE

SPORT

CAMPIONAT DE BASCHET LA CĂLĂRAȘI, ORGANIZAT DE ACS ELITE BASKETBALL

Se anunță cu mare bucurie organizarea celei de-a treia ediții a Elite BasketballCUP la Călărași, în data de 4 martie 2023. Evenimentul este organizat de către ACS Elite Basketball Group, în parteneriat cu autoritățile locale din Călărași. În jur de 140 de copii și juniori vor participa la eveniment, urmând să aibă loc trei meciuri, două la copii și unul la juniori.

Echipele câștigătoare vor fi premiate cu diplome și cupe, iar spectatorii vor fi invitați să participe la un concurs de aruncări de 3 puncte. Pe lângă meciurile programate, vor fi și activități de divertisment, iar evenimentul va cuprinde un meci demonstrativ al echipei de seniori Elite Basketball. În plus, va participa și fostul mare jucător Costel Cernat, de 11 ori campion al României cu Steaua București.

Evenimentul se va desfășura în Sala Polivalentă din Călărași sau în aer liber, în funcție de condițiile meteo. Primarul Marius Dulce a invitat toți iubitorii de baschet să participe la eveniment, sperând ca acesta să fie o reușită din toate punctele de vedere.

Emilianof Ayhan este un antrenor de baschet talentat care a reușit să înființeze Academia Elite Basketball Group în 2018. Această academie este un club sportiv internațional care se remarcă prin modelul său de funcționare unic și inovator. Emilianof Ayhan și-a descoperit pasiunea pentru baschet încă din copilărie, când a cumpărat o minge și s-a apucat să joace. A fost selecționat la echipa de baschet din Călărași la CSM Călărași și, în cele din urmă, a devenit antrenor în propria sa academie sportivă.

Antrenorul spune că beneficiile practicării baschetului încă din copilărie sunt numeroase. Acest sport poate contribui la dezvoltarea fizică și psihologică a copiilor și poate ajuta la construirea unui caracter puternic și a unui spirit de echipă.

În parteneriat cu autoritățile locale din Călărași, Academia Elite Basketball Group organizează competiții și evenimente sportive, cum ar fi BasketballCUP, care încurajează copiii și tinerii să se implice în sport și să își dezvolte abilitățile de baschet. Ayhan și-a propus să inspire copiii și tinerii din Călărași să ia parte la acest sport minunat și să îi ajute să își îndeplinească visele de a deveni jucători de baschet profesioniști.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top