URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CAMPANIE DE EVALUARE A SĂNĂTĂȚII ÎN JUDEȚUL CĂLĂRAȘI

Consilierii județeni din Călărași au votat în unanimitate pentru implementarea proiectului “Campania de evaluare a sănătății în județul Călărași”. Indiferent de afilierile politice, aceștia au recunoscut importanța abordării proactive a sănătății, căreia i-au acordat prioritate.

Inițiat de către președintele Consiliului Județean, Vasile Iliuță, și administratorul public, Bogdan Mihai, proiectul implică o echipă de specialiști dedicată. Campania vizează furnizarea de servicii medicale persoanelor care nu au acces la sistemul medical din cauze economice sau logistice și are ca scop și educarea comunității cu privire la sănătate.

Planul presupune un camion echipat cu instrumente specializate pentru evaluări generale, care va parcurge fiecare localitate din județ în decursul unui an. Acest camion va asigura evaluări medicale pentru cei care, adesea, nu beneficiază de atenția medicală necesară.

Administratorul public al județului, Bogdan Mihai, a subliniat că acest proiect servește ca o platformă pentru promovarea sănătății. În afară de voluntarii din spitale, toți cei dornici sunt invitați să se implice în activități, inclusiv sesiuni de informare privind menținerea sănătății. Prin aceste demersuri, se urmărește să se acopere o gamă variată de nevoi medicale și să se educe comunitatea asupra importanței îngrijirii sănătății personale.

Continue Reading
La Top