URMĂREȘTE-NE

UMANITAR

CAMPANIA UMANITARĂ PRIN CARE PSD ȘI OFSD CĂLĂRAȘI AU DĂRUIT BUCURIE, AJUNSĂ LA FINAL

Acțiunea caritabilă “Împreună dăruim bucurie”, prin care, Organizația Județeană a Femeilor Social-Democrate oferă copiilor fără posibilități materiale, care provin din familii monoparentale, rechizite necesare pentru începutul noului an școlar, a ajuns la final.

În cele trei zile de campanie umanitară s-a îndeplinit scopul de a ajunge la acei copii fără posibilități materiale, aflați în grija unui singur părinte. A treia zi, doamnele social democrate au ajuns și în localitățile Dorobanțu, Ulmu, Chiselet, Mitreni, Oltenița și Luica.

“Am rămas puțin mai în spate, câteva minute, să privesc și să reflectez. Să îi privesc pe acești copii, în ochii cărora puteam citi parcă un mesaj de demult: “inocenții vor salva lumea.” Să îmi privesc echipa, unită și toată un zâmbet, cum împarte bucurie copiilor motivați să ajungă “oameni mari”: vor să fie medici, avocați, polițiști sau profesori. Trebuie făcut mai mult pentru acești copii minunați, plini de energie, încărcați de emoție și speranță, sensibili și totuși atât de curajoși. Trebuie făcut mai mult, dincolo de politică și dincolo de orgoliile noastre. Și vom face mai mult. Vă asigur!” a precizat președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat Călărași.

Continue Reading
La Top