URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

CAMPANIA “STOP MITĂ” A SPITALULUI JUDEȚEAN CĂLĂRAȘI, CUNOSCUTĂ LA NIVEL NAȚIONAL

Campania anticorupție “Stop Mită”, inițiată de conducerea Spitalului Județean de Urgență Călărași, a ajuns cunoscută și la nivel național. Astfel, prin intermediul jurnaliștilor de la Realitatea Plus, campania privind stoparea oferirii de atenții bănești personalului instituției sanitare din Călărași a fost prezentată ca un exemplu de bună practică.

“Când am gândit campania ‘STOP MITĂ’ au existat mulți sceptici. Dincolo de faptul că pacienții au început să solicite aceste formulare de donație, există și un sentiment de împlinire când ideile noastre sunt prezentate ca bune practici la nivel național. Extindem normalitatea peste tot”, a fost mesajul transmis de managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași, Bogdan Mihai, după ce Realitatea Plus a vorbit despre această inițiativă.

Amintim că, această campanie anticorupție a început să dea roade. Managerul unității sanitare, Bogdan Mihai, a declarat, săptămâna trecută, pe o rețea de socializare, că o pacientă  a cabinetului de urologie, mulțumită de serviciile medicale oferite, a ales să își exprime recunoștința în mod transparent și a solicitat să doneze o sumă de bani către spital.

Continue Reading
La Top