URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CĂLĂRAȘIUL VA AVEA UN BAZAR MODERNIZAT, ÎN ANUL 2022

Lucrările pentru modernizarea Bazarului Big din municipiul Călărași se estimează a fi finalizate anul următor. Primarul Marius Dulce spune că noul spațiu va fi dat în folosință înainte de 1 februarie 2022.

Primăria Călărași a renegociat termenii contractului, pentru că prețurile materialelor de construcții au crescut. Astfel, a rezultat o întârziere, în ceea ce priveşte finalizarea proiectului, de aproape o lună şi jumătate.

Instituția a găsit soluţiile tehnice și financiare pentru terminarea obiectivului de investiții care va cuprinde 87 de spaţii comerciale, desfăşurate pe o suprafaţă de 1.550 de metri pătrați.

“Suntem în grafic. O să fie o decalare de termen, pentru că am avut o diferență de prețuri, a trebuit să renegociem contractul, dar am găsit soluțiile. Înaintăm lucrările. Eu sper ca cel târziu până la 1 februarie 2022 să fie gata (n.r. bazarul) și să îl dăm în folosință”, a declarat, pe o rețea de socializare, primarul municipiului Călărași, Marius Dulce.

Bazarul Big ar fi trebuit să fie finalizat până la începutul lunii octombrie a anului curent.

Investiţia era estimată la peste 53 de miliarde de lei vechi.

În acest moment, comercianţii îşi desfăşoară activitatea într-un bazar temporar, care este amplasat în vecinătatea vechiului bazar.

Continue Reading
La Top