URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CĂLĂRAȘIUL STINGE LUMINA, PENTRU A SĂRBĂTORI “ORA PĂMÂNTULUI”

Primăria Municipiului Călăraşi va marca, în data de 25 martie 2023, a 17-a ediție a Earth Hour™ (Ora Pământului), cea mai mare acţiune voluntară de mediu din istorie.

Oameni, instituţii și companii de pe tot globul se vor uni pentru a stinge lumina și vor oferi o oră din timpul lor pentru planetă, în peste 8.000 de oraşe, din 195 de țări.

“De Ora Pământului 2023, pe lângă gestul simbolic de a stinge lumina în intervalul 20:30 – 21:30, invităm călărăşenii să trecem, împreună, la o schimbare pozitivă şi profundă a modului nostru de a relaţiona cu mediul. Sunt invitaţi să participe în cadrul acestei campanii şi operatorii economici de pe raza municipiului nostru care se pot alătura acţiunii prin stingerea luminilor, la sedii şi la punctele de lucru”, transmite Primăria Călărași, pe o rețea socială. 

Earth Hour a fost organizat prima oară pe 31 martie 2007 în Sydney, când 2 milioane de oameni ṣi peste 2.100 companii din Sydney au stins lumina timp de o oră, demonstrând astfel preocuparea faṭă de una dintre cele mai mari probleme actuale: schimbarea accelerată a climei. Din 2008, Earth Hour a devenit o miṣcare globală, incluzând 100 milioane de oameni din mai mult de 30 de state ale lumii.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top