URMĂREȘTE-NE
Poliția

ACTUALITATE

CĂLĂRAȘI: UN ȘOFER BĂUT A FOST REȚINUT DUPĂ CE NU A OPRIT LA SEMNALELE POLIȚIȘTILOR

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Lehliu-Gară au efectuat joi, 7 septembrie, în jurul orei 00.50, semnalele regulamentare de oprire unui autoturism, însă șoferul a refuzat să oprească. Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, reușind să îl oprească în localitatea Răzvani, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași.

Astfel, polițiștii au descoperit că mașina era condusă de un bărbat de 39 de ani. În apropierea autoturismului se mai afla și o femeie, iar oamenii legii i-au testat pe ambii cu aparatul etilotest. În cazul femeii rezultatul a fost negativ, în timp ce pentru bărbat a rezultat o valoare de 0,62 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Astfel, bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvâșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 8 septembrie a.c., față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași”, se mai precizează în comunicat.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top