URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

CĂLĂRAȘI: SPITALUL RESPIRĂ! 0 CAZURI COVID PE SECȚIA DE TERAPIE INTENSIVĂ

În România au fost confirmate, până acum, 1.911.546 de infectări de infectări cu coronavirus. Virusul a făcut 59.257 de victime, primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării fiind anunțat la 26 februarie 2020.

La data de 17 ianuarie 2022, la nivel național, erau înregistrate 8.118 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 523 mai mult decât în ziua anterioară. 778 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.

Vești bune vin astăzi din partea reprezentaților Spitalului Județean de Urgență dr. Pompei Samarian Călărași care ne informează că n-au niciun pacient COVID internat pe secția de terapie intensivă.”

Un moment de respiro pentru medicii, asistentele medicale și personalul auxiliar care sunt în prima linie de la debutul pandemiei sau o liniște dinaintea furtunii, în așteptarea valului 5.

Sperăm să putem face față cu brio, așa cum am trecut și de celelalte valuri. Încercăm să gândim anticipativ, dar evoluția ulterioară depinde de numărul de cazuri care vor avea nevoie de îngrijire medicală cu specific de terapie intensivă, a declarat managerul unității spitalicești, Bogdan Mihai.”

Continue Reading
La Top