URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

CĂLĂRAȘI: SE LANSEAZĂ O LINIE TELEFONICĂ PENTRU REFUGIAȚI

La sediul Primăriei Municipiului Călărași a avut loc, astăzi, 2 martie a.c., o ședință tehnică, pe tema ajutorării poporului ucrainean care trece, în prezent, prin momente cumplite, din cauza stării de război declanșată de Rusia. Ședința a fost prezidată de administratorul public al Municipiului Călărași, Eduard Grama.

La aceasta au luat parte reprezentanți ai primăriei și ai Consiliului Județean Călărași.

Potrivit lui Eduard Grama, la nivelul Călărașiului, se va înființa un număr TELVERDE, prin intermediul căruia instituțiile vor acorda asistență juridică, iar mediul de afaceri și populația vor putea dona medicamente și dispozitive medicale.

În această acțiune nu sunt implicate doar cele două instituții menționate anterior, ci și senatorul PSD Călărași, Nicușor Cionoiu, prezență activă în aceste zile tulburi pentru poporul vecin.

Astfel, se pot dona, printre altele, bandaje, tifoane, seringi, sisteme pentru injecții, antibiotice, genți frigorifice, tărgi, perfuzoare, etc.

Administratorul public al Primăriei Municipiului Călărași a făcut un apel către angajații instituțiilor să se implice în mod direct și să informeze cunoștințele și ONG-urile cu privire la toate campaniile umanitare, astfel încât oamenii din Ucraina, aflați în nevoie, să primească tot sprijinul necesar.

În câteva ore va fi lansată linia telefonică.

Revenim cu detalii.

Continue Reading
La Top