URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CĂLĂRAȘI: SE FINALIZEAZĂ ASFALTAREA DRUMULUI JUDEȚEAN 310

Drumarii călărășeni au avut parte anul acesta de o iarnă ușoară, clima favorizând continuarea lucrărilor de asfaltare pe drumurile județului.

La această oră, se toarnă covor asfaltic pe DJ 310, prima lucrare prinsă în graficul anului 2022.

“Prima lucrare din anul 2022 este asfaltarea DJ 310. Avem aici cel mai important proiect. Săptămâna aceasta suntem într-o nouă etapă, asfaltăm de la Calea Ferată la intrarea în satul Călărașii Vechi, apoi sperăm să mergem la drumul de „Hotar”, un drum foarte așteptat de locuitorii din Cuza Vodă. A fost un sacrificiu destul de mare, mobilizarea fiind realizată în timp util. Am început cu tronsonul de la DN21 la Calea Ferată, iar vremea ne-a permis să așternem și un covor de asfalt pe sectorul Calea Ferată – Călărașii Vechi. Consiliul Județean Călărași investește în infrastructură, lucru ce poate doar să ne bucure. Șantierul de aici va fi finalizat sâmbătă spre duminică, lucrăm în weekend să terminăm. DJ 310 pentru Cuza Vodă, la finalizarea proiectului, va uni DN21 prin Călărașii Vechi și va ieși la Piscicola, adică în drumul național 3.

Va fi un drum foarte important pentru toată lumea. Sperăm să se realizeze foarte repede. Totodată, noi, Drumuri și Poduri, ne cerem scuze pentru disconfortul creat, toată lumea așteaptă, nu putem să facem totul peste noapte. Proiectul DJ 310 are o lungime de peste 20 km. Pornește de la Piscicola și ajunge undeva în Tonea. Mai avem DJ100 din Fundeni, aceastea fiind lucrările din prezent pe care DPC le are în desfășurare. Realizăm undeva la 20 – 25 km/ anual, lucrez de doi ani în cadrul companiei. Președintele CJ, Vasile Iliuță, spunea că vrea să asfalteze toate drumurile administrate, să nu mai avem drumuri de pământ în județ.” – a declarat pentru CANAL SUD, inginerul Adrian Nițu.

Continue Reading
La Top