URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CĂLĂRAȘI: PROGRAM NOU LA GHIȘEELE SERVICIULUI DE PERMISE ȘI ÎNMATRICULĂRI

Instituția Prefectului Călărași anunță modificarea programului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor al județului Călărași.

Decizia a fost luată în vederea eficientizării lucrului cu publicul la ghișeele Compartimentului Înmatriculare și Evidența Vehiculelor Rutiere.
Începând de azi, 26 ianuarie, în zilele de luni, marți, miercuri și joi, în intervalul orar 12.30 – 14.30, activitatea de depunere a dosarelor de înmatriculare/transcriere a unui vehicul se efectuează și fără o programare on-line prealabilă, cu respectarea timpilor de efectuare a acestor operațiuni și în limita de timp prevăzută programului de lucru cu publicul.
Eliberarea documentelor, respectiv a plăcilor cu numere de înmatriculare, a cărții de identitate a vehiculului și a dovezii înlocuitoare a certificatului de înmatriculare se realizează în conformitate cu prevederile art. 12 din ordinul M.A.I. nr. 1501/2006 privind procedura înmatriculării, înregistrării, radierii și eliberarea autorizației de circulație provizorie sau pentru probe a vehiculului, republicat, într-un termen de maxim 20 de zile.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top