URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CĂLĂRAȘI: PERSONALUL SANITAR ANGAJAT PE PERIOADA PANDEMIEI, ȘEDINȚĂ CU MANAGERUL SPITALULUI

Tot personalul din cadrul Spitalului Județean de Urgență Călărași, angajat pe perioada pandemiei, a fost prezent la o ședință susținută de managerul unității spitalicești, Bogdan Mihai, care a explicat care este procedura pe care asistenții trebuie să o urmeze pentru a putea ocupa un loc de muncă în urma examenelor susținute.

“Vreau să înțelegeți un lucru, lucrurile se schimbă total, inclusiv ce faceți acum, clar este un exercițiu de transparență. Este o decizie grea din perspectiva mea, pentru că sunt pus să decid destinele dumneavoastră. Nu este confortabil, sunt conștient că o parte dintre dumneavoastră veți pleca acasă și nu veți mai avea venituri. Primul sfat pe care am vrut să-l dau tuturor, dacă aveți un loc de muncă, păstrați-l. Cum, necum, am ajuns aici, să vedem ce vor reuși să facem.

Examenele se vor desfășura în două feluri, o parte pe perioadă determinată, contract valabil până pe 30 septembrie, iar ce-a de a două formă, pe perioadă nedeterminată, în funcție de structurile din care faceți parte. În zona de finanțare separată, avem UPU. Acolo va fi altă discuție separată.

În urma discuțiilor care au ajuns și la urechile mele de tip “mi-am aranjat”, vreau să știți de la mine un lucru, indiferent din ce structură sunteți, finanțată de noi sau de minister, prima preocupare a mea este să nu mai lucrați în spital. Nu există așa ceva. Dacă eu nu vin și nu vin să fac o intervenție pentru nimeni, nu văd de ce ar face altcineva. Dacă ajungem la situații din această zonă, lucrurile vor fi radical dureroase pentru toată lumea.” – a explicat managerul Bogdan Mihai pentru personalul prezent la ședința de astăzi.

Continue Reading
La Top