URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

CĂLĂRAȘI: O MÂNĂ ÎNTINSĂ SPRE FAMILIILE RĂMASE FĂRĂ CASE, LA CURCANI

Ajutoarele au fost colectate de social-democrații călărășeni care au organizat o campanie umanitară pentru familiile greu încercate.
S-au strâns bunuri electrocasnice, alimente, haine pentru copiii celor două familii și bani din care vor fi achiziționate materialee de construcții.
Incendiul s-a produs în luna decembrie, atunci când o locuință a fost cuprinsă de flăcări, focul ajungând și la o casă învecinată.

“PSD Călărași este alături de familiile din localitatea Curcani. Am luat legătura cu domnul primar Aurică Gazu care a sprijinit imediat oamenii, iar în plan județean Marian Enciu a mobilizat colegii de partid. Încă o dată PSD Călărași și-a arătat empatia față de semeni”, a declarat pentru CANAL SUD, Vasile Iliuță, președintele organizației politice.

ȘTIREA INIȚIALĂ


Miercuri, 29 decembrie, pompierii militari ai ISU Călărași au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă a unui cetăţean din comuna Curcani. Patru autospeciale și 19 pompieri s-au deplasat de urgenţă la locul solicitării.
La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta puternic. Intervenţia promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului şi lichidarea acestuia, salvatorii reuşind să stingă focarele şi să îndepărteze elementele distruse de foc. Au ars aproximativ 250 mp din locuință.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top