URMĂREȘTE-NE

EVENIMENTE

CĂLĂRAȘI: O MÂNĂ ÎNTINSĂ SPRE FAMILIILE RĂMASE FĂRĂ CASE, LA CURCANI

Ajutoarele au fost colectate de social-democrații călărășeni care au organizat o campanie umanitară pentru familiile greu încercate.
S-au strâns bunuri electrocasnice, alimente, haine pentru copiii celor două familii și bani din care vor fi achiziționate materialee de construcții.
Incendiul s-a produs în luna decembrie, atunci când o locuință a fost cuprinsă de flăcări, focul ajungând și la o casă învecinată.

“PSD Călărași este alături de familiile din localitatea Curcani. Am luat legătura cu domnul primar Aurică Gazu care a sprijinit imediat oamenii, iar în plan județean Marian Enciu a mobilizat colegii de partid. Încă o dată PSD Călărași și-a arătat empatia față de semeni”, a declarat pentru CANAL SUD, Vasile Iliuță, președintele organizației politice.

ȘTIREA INIȚIALĂ


Miercuri, 29 decembrie, pompierii militari ai ISU Călărași au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă a unui cetăţean din comuna Curcani. Patru autospeciale și 19 pompieri s-au deplasat de urgenţă la locul solicitării.
La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta puternic. Intervenţia promptă a salvatorilor a condus la localizarea incendiului şi lichidarea acestuia, salvatorii reuşind să stingă focarele şi să îndepărteze elementele distruse de foc. Au ars aproximativ 250 mp din locuință.

Continue Reading
La Top