URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

CĂLĂRAȘI/MODERNIZAREA BAZARULUI BIG SE ESTIMEAZĂ A FI FINALIZATĂ ÎN LUNA IUNIE A ACESTUI AN

Primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a anunțat, în cadrul conferinței de presă a Organizației Județene a PSD, derulată la data de 5 mai a.c., că lucrările pentru modernizarea Bazarului Big ar putea fi finalizate în luna iunie a acestui an.

“Cu Bazarul suntem în grafic. Deja am ajuns afară (n.r. lucrările se desfășoară la exterior). Am avut o problemă, din cauză că au crescut prețurile. Deja prețul la chiller crescuse  cu o sumă destul de considerabilă, dar datorită Ordonanței care s-a dat acum, sperăm să ajustăm și să nu mai fim nevoiți să schimbăm soluția tehnică acolo, pentru că pregătisem și o schimbare de soluție tehnică acolo, făceam un studiu cu pompe de căldură. Vor fi 84 de locuri. Ni suntem pregătiți cu procedura de licitație, dar vreau întâi să ne apropiem cu bazarul aproape de gata, să facem recepția și cu 30 de zile înainte de estimarea noastră de a termina să începem să facem și atribuirea. Estimăm că undeva în luna iunie va fi terminat. Comerțul se va desfășura în interior”, a declarat edilul Marius Dulce.

Amintim că, Primăria Călărași a renegociat termenii contractului, pentru că prețurile materialelor de construcții au crescut, rezultând astfel o întârziere în ceea ce priveşte finalizarea proiectului. Bazarul Big ar fi trebuit să fie finalizat până la începutul lunii octombrie a anului 2021. Investiţia era estimată la peste 53 de miliarde de lei vechi. În acest moment, comercianţii îşi desfăşoară activitatea într-un bazar temporar, care este amplasat în vecinătatea vechiului bazar.

Continue Reading
La Top