URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CĂLĂRAȘI: MĂSURI PENTRU ÎNTĂRIREA DISPOZITIVULUI DE SUPRAVEGHERE ȘI CONTROL LA FRONTIERĂ CU OCAZIA ZILEI DE 1 MAI

În acest sfârşit de săptămână, ocazionat de sărbătorirea Zilei de 1 Mai şi având experienţa anilor anteriori, privind estimarea unei creşteri a traficului de persoane şi mijloace de transport în punctele de trecere a frontierei, poliţiştii de frontieră de pe raza judeţului Călăraşi, continuă măsurile dispuse pentru întărirea dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat, potrivit unui comunicat de presă al Serviciului Teritorial de Frontieră Călărași.

Se menţionează că la acest moment, prin Punctul de Trecere a Frontierei Călăraşi, traficul autovehiculelor şi persoanelor se derulează normal, fără a se înregistra blocaje. Pentru fluidizarea traficului, se va suplimenta numărul poliţiştilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, astfel încât media timpilor de aşteptare să se încadreze în valorile normale.

În continuare se menţine legătura cu autorităţile de frontieră ale statului bulgar, în vederea dispunerii unor măsuri comune. Recomandările pentru persoanele care doresc să petreacă acest sfârşit de săptămână în afara graniţelor ţării, sunt să tranziteze frontiera naţională prin toate punctele deschise în regim internaţional. Participanţii la traficul transfrontalier pot obţine informaţii cu privire la situaţia traficului pe aplicaţia Trafic online, disponibilă pe pagina de internet a instituţiei – www.politiadefrontiera.ro şi la telefonul de informare al Poliţiei de Frontieră Române, 021.9590, care funcţionează în regim permanent.

Continue Reading
La Top