URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

CĂLĂRAȘI/LOCUL DE JOACĂ DIN PARCUL VICTORIA VA FI REABILITAT

Primăria Municipiului Călărași va investi, anul acesta, în modernizarea locurilor de joacă pentru copii și a terenurilor de sport.

Potrivit edilului Marius Dulce, locul de joacă din Parcul Victoria va fi reabilitat. Lucrările vor viza modernizarea echipamentelor de joacă și a suprafeței de joc, prin turnarea de pardoseli elastice din cauciuc (tartan).

“Terenul de zgură, de aici din parc (n.r. Parcul Victoria), va fi transformat în teren de tenis, respectiv de tenis cu piciorul iar pe terenul cu asfalt din imediata apropiere vrem să amenajăm un teren multifuncţional aşa cum există în incinta Şcolii Mircea Vodă”, a scris Dulce, pe o rețea de socializare.

Tot în zona menționată anterior, primăria va crea noi locuri de parcare.

“Tot în zonă intenţionăm să creăm noi locuri de parcare, aşa cum am procedat anul trecut. Ridicăm garajele existente de tip Prefab iar din martie montăm guri de captare a apelor pluviale după care pregătim terenul pentru o parcare de reşedinţă, generoasă ca spaţiu, care va deservi cetăţenii din zonă. Sunt destule solicitări în acest sens”, a punctat primarul Călărașiului.

Continue Reading
La Top