URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CĂLĂRAȘI: IMAGINI SPLENDIDE SURPRINSE PE UN CÂMP DIN JUDEȚ CU FAMILIA LUI BAMBI

Astăzi, 11 februarie 2023, s-a observat o grupare de căprioare pe un câmp situat la periferia orașului. Localnicii sunt uimiți de prezența acestora într-o zonă atât de urbanizată. Clipul de câteva secunde a fost postat pe o rețea de socializare de fostul prefect George Iacob. Nu este prima data când căprioarele își etalează gratia oamenilor care traversează drumurile județului Călărași.

Căprioarele sunt animale solitare care evită, în mod obișnuit, zonele populate de oameni. Acestea au fost văzute mâncând iarbă și căutând adăpost.

Acestea nu sunt o amenințare pentru oameni și trebuie lăsate în pace. Oamenii sunt încurajați să nu încerce să se apropie prea mult de căprioare și să le lase să-și desfășoare activitățile în mod natural.

Cu toate acestea, autoritățile îndeamnă oamenii să fie precauți și să țină animalele de companie sub control atunci când trec prin zonă, deoarece căprioarele pot fi speriate de prezența lor.

Această apariție a căprioarelor pe câmp este o ocazie rară pentru localnici de a vedea aceste animale într-un mediu atât de apropiat.

Continue Reading
La Top