URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CĂLĂRAȘI, GAZDĂ PENTRU CAMPIONATELE NAȚIONALE DE LUPTE PENTRU JUNIORI 4 ȘI U17

Peste 500 de tineri sportivi din toată țara s-au adunat la Călărași pentru a concura în Campionatele Naționale Individuale Juniori 4 (U15) și U17 la lupte libere, lupte feminine și lupte greco-romane. Competițiile, desfășurate între 12 și 15 octombrie, marchează un eveniment deosebit, fiind găzduite de Sala Polivalentă Ion C. Neagu din Călărași.

Federația Română de Lupte (FRL), în parteneriat cu ACS „Micul Luptător” din Călărași și Primăria Municipiului Călărași, a pregătit această competiție care include luptători cadeți care s-au aliniat la start, testând în premieră lupta la sol prin procedeele tehnice din parter.

Primarul Marius Dulce a participat la eveniment și a conferit diplome de excelență domnilor Răzvan Pârcălabu, președintele FRL, Alin Grigore, secretarul FRL, și Gheorghe Nane, antrenorul ACS Micul Luptător, care au fost factori esențiali în organizarea evenimentului.

Duminică, după ora 12.00, vor avea loc ceremoniile de premiere pentru echipele U17 și Juniorii 4. Un invitat special de marcă este Ștefan Rusu, cel mai titrat luptător român al tuturor timpurilor, aducând un plus de prestigiu evenimentului.

În perioada 26 – 29 octombrie, Sala Polivalentă Ion C. Neagu din Călărași va găzdui alte două competiții de lupte: C.N.I. Juniori 4 (proba parter) & C.N.I. U15 (proba parter) (lupte libere, lupte feminine, lupte greco-romane), stârnind un interes crescut în rândul iubitorilor de sport.

Continue Reading
La Top