URMĂREȘTE-NE

SPORT

CĂLĂRAȘI CUP – COMPETIȚIE DEDICATĂ IUBITORILOR DE FOTBAL

Călărași Cup este o competiție dedicată juniorilor, copiilor care descoperă la cluburile lor tainele fotbalului. Pe plan local sunt aproximativ 10 cluburi care pregătesc în urma unor antrenamente, tinerele talente. Pentru a ajunge la o performanță scontată, juniorii au nevoie de susținere și implicit participarea la competiții bine organizate care au ca scop descoperirea celor mai talentați fotbaliști.

Obiectivele acestui proiect sunt:

  • Creșterea performanței sportive la nivel local la categoriile de juniori.
  • Promovarea fotbalului în Municipiul Călărași prin creșterea atractivității.
  • Descoperirea tinerelor talente fotbalistice de pe plan local.
  • Dezvoltarea numărului de practicanți ai sportului Rege prin implicarea copiilor într-o competiție organizată pe plan local.

Bugetul pentru desfășurarea competiției:

Pentru o bună desfășurare a competiției este necesar un buget care să acopete cheltuielile esențiale. De asemenea, acțiunea trebuie susținută și promovată pe plan local și nu numai prin diferite materiale de presă iar premiile trebuie să fie și ele pe măsură.

”Călărași Cup” a desfășurat la finalul anului trecut un turneu ”pilot” la care au participat mai multe cluburi de pe plan local dar și din județele învecinate. Întrecerile s-au desfășurat pe parcursul a trei zile în sala Polivalentă și s-au întrecut categorii de vârstă 2014-2015. Competiția a avut succes și asta pentru că pe plan local nu sunt organizate mai des astfel de întreceri care sunt esențiale pentru performanțele juniorilor.

Începând cu anul acesta, ”Călărași Cup” va deveni un turneu de tradiție la Călărași având ca sprijin operatorul de apă și canalizare, Ecoaqua Călărași. În acest mod, ”Călărași Cup” devine ”powered by” (cu sprijinul) Ecoaqua Călărași în parteneriat cu Direcția Județeană de Tineret și Sport.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top