URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

GRAMA: OAMENI MARI, INVESTIȚII MARI. OAMENI MICI, INVESTIȚII MICI

Traficul în municipiul Călărași și localitățile limotrofe se desfășoară anevoios din cauza lipsei unei soluții de ocolire a zonelor foarte aglomerate.

Așa a fost creionat cel mai nou proiect de dezvoltare a infrastructurii rutiere – VARIANTA OCOLITOARE CĂLĂRAȘI, un obiectiv în acord cu strategiile Ministerului Transporturilor și Infrastructurii care va asigura conexiunea municipiului Călărași la rețeaua primară de autostrăzi și drumuri expres ale României.

Eduard Grama, administratorul public al Primăriei Municipiului Călărași, se ocupă de buna derulare a proiectului și ne declară:
“Varianta de ocolire Călărași împreună cu drumul transregio (Chiciu) Călărași – Autostrada A2 vor crește accesibilitatea municipiului Călărași la rețelele principale de transport din România precum și facilitatea accesului transfrontalier către Bulgaria prin PTF Călărași (Chiciu).
Realizarea acestui obiectiv va conduce la decongestionarea traficului în municipiul Călărași și localitățile limitrofe, creșterea atractivității acestei regiuni precum și crearea de noi locuri de muncă
.

Împreună cu președintele Vasile Iliuță analizăm o dezvoltare durabila pe termen lung, proiecte care vor schimba imaginea modesta cu care ne-am obișnuit de-a lungul timpului.
Proiectele demarate în municipiul și județul Călărași demonstrează că prin ambiție și dorința orice este posibil sa fie realizabil.

Investițiile din municipiul și județul Călărași sunt rodul a ceea ce suntem în viața de zi cu zi. Oameni mari, investiții mari, oameni mici, investitii mici.”

Varianta Ocolitoare a municipiului Călărași se află și pe lista variantelor ocolitoare regionale care sunt părți componente ale proiectelor de infrastructură rutieră TransRegio.
Lungimea drumului este de 5,1 km, costul estimat cu TVA este de 11,7 milioane euro.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top