URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CĂLĂRĂŞENI PRINŞI DUPĂ CE AU FURAT BANI DE LA O CASĂ DE PARIURI

La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Călărași au fost sesizaţi, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că de la o casă de pariuri a fost sustrasă suma de 24.800 de lei dintr-o casetă metalică.

Cercetările desfăşurate cu operativitate de echipa complexă formată din polițiști din cadrul Poliției Municipiului Călărași, Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și  Serviciului Criminalistic, au condus la identificarea autorilor, aceștia fiind trei bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani.

În fapt, două persoane au intrat prin efracție în incinta societății comerciale de unde au sustras suma de 24.800 de lei, iar cel de-al treilea tânăr a asigurat paza.

Astfel, în data de 12 martie a.c., polițiștii au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare pe raza municipiului Călăraşi, fiind descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor articole vestimentare aparținând persoanelor în cauză, bunurile achiziționate cu banii sustrași, precum și suma de 13.000 de lei.

Față de doi bărbați a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, ulterior la data de 13 martie a.c., Judecătoria Călăraşi a emis mandate de arestare preventive pentru de 30 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale.

Continue Reading
La Top