URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CĂLĂRĂȘEAN REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU VIOLENȚĂ ÎN FAMILIE

La data de 12 februarie a.c., în jurul orei 12:38, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Budești și Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au fost sesizați, prin apel 112, de către o femeie, din comuna Vasilați, județul Călărași, cu privire la faptul că verișoara ei a fost agresată fizic, luată cu forța și urcată într-un autoturism de către fostul soț.

Polițiștii au acționat în baza planului Navodul, reușind depistarea autoturismului pe DN4, în mașină aflându-se un tânăr de 22 de ani, în calitate de conducător auto, iar ca pasageri au fost identificați un bărbat, de 41 de ani și o femeie, de 43 de ani.

Polițiștii au procedat la imobilizarea bărbatului, de 41 de ani, pe care l-au condus la sediul Poliției Orașului Budești.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul ar fi pătruns fără consimțământ în curtea și locuința femeii de 43 de ani, pe care ar fi lovit-o cu pumnul în zona feței, ulterior ar fi introdus-o cu forța în autovehicul, lipsind-o de libertate în mod ilegal.

Persoana vătămată a relatat faptul că nu dorește să depună plângere penală împotriva soțului său.

Față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, violare de domiciliu și lipsire de libertate.

Continue Reading
La Top