URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CÂINE AGRESIV PRINS DE JANDARMII CĂLĂRĂȘENI

În cursul zilei de miercuri, 17 mai a.c., jandarmii călărășeni au fost solicitați, prin serviciul unic de urgenţă 112, să intervină pentru imobilizarea unui câine din rasa American Staffordshire, abandonat în curtea casei unui localnic din satul Tonea, plecat în străinătate.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași recomandă cetățenilor să anunțe situațiile de acest gen prin apel la numărul unic de urgenţă 112 , pentru ca intervenția autorităților să se producă în cel mai scurt timp și astfel, pericolul potențial să fie îndepărtat. Patrupedul periculos, scăpat din lanț, a ajuns pe stradă și a încercat să muște doi copii. Jandarmii ajunși la fața locului, au prins animalul și au luat măsuri de izolare a zonei până la sosirea echipei din cadrul Serviciului Public de Gestionare al Câinilor Fără Stăpân.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași recomandă cetățenilor să anunțe situațiile de acest gen prin apel la numărul unic de urgenţă 112 , pentru ca intervenția autorităților să se producă în cel mai scurt timp și astfel, pericolul potențial să fie îndepărtat.

Sursă: Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași

Continue Reading
La Top