URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

CADOU DE ZIUA COPILULUI: CE A PRIMIT O TÂNĂRĂ DIN PARTEA SENATORULUI CIONOIU

Inocență, sinceritate și fericire – Ziua Internațională a Copilului

Marcată la 1 Iunie an de an, aceasta zi ne dă ocazia fiecăruia să acordăm puțin mai multă atenție sufletelor inocente care ne au ca exemplu în viață.

Stefania, elevă în clasa a 9-a a Colegiului Economic din Călărași s-a născut puțin diferită, însă a învățat să se bucure de când se trezește până își face rugăciunea de seară.

A venit pe lume la doar 28 de săptămâni iar medicii din spitalul spaniol unde s-a născut își făceau griji pentru Ștefania. La un an după naștere, familia primește o veste greu de acceptat. O boală gravă trebuia să o țină paralizată tot restul vieții.

A luptat și acum merge singură pe picioarele ei. Face naveta în fiecare dimineața din Independența până în Călărași. Se bucură de fiecare pas pe care îl face.

“În prezent am 16 ani. În toți acești ani am avut și momente în care am simțit că nu mai pot, dar părinții mei au fost acolo lângă mine.”

Senatorul Nicușor Cionoiu a primit o scrisoarea din partea Ștefaniei, iar povestea ei a devenit un exemplu de putere pentru noi.

“Sunt atât de mulți copii cu vise și speranțe, ce au nevoie de un strop de încredere sau de iubire și poate nu le vom putea îndeplini toate dorințele, dar măcar putem încerca.

Astăzi, acest copil minunat, dotat cu inteligență, bunătate și cu un zâmbet plin de viață, și-a dorit foarte mult un laptop care să ușureze pregătirea materialelor pentru școală. Deși a întâmpinat multe probleme de sănătate, este foarte optimistă și dornică să învețe, fiind mereu premiantă. Povestea sa de viață ne-a demonstrat cât de multă putere poate să existe într-un copil.

Să ne rugăm ca tuturor copiilor să li se împlinească visele, deoarece ei sunt tot ce avem mai bun pe lume!
La mulți ani de Ziua Internațională a Copilului!” – scrie senatorul Cionoiu pe o rețea de socializare

Continue Reading
La Top