URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

BREAKING NEWS: Moș Crăciun aduce la Călărași un nou trust media. Televiziune, radio și cea mai complexă rețea de știri online- CANAL SUD TV

2022 aduce la Călărași unul dintre cele mai ambițioase proiecte media. Trustul CANAL SUD este unul construit în jurul nevoii de informare echilibrată și centrată pe problemele și proiectele zonei de sud a țării. Bărăganul este locul în care pâinea românilor se face cel mai bine și are nevoie să fie bine reprezentat în peisajul media românesc. De acum va avea o voce puternică prin intermediul nostru. Echipa Canal SUD își propune să aducă împreună cetățenii, antreprenorii, agricultorii, elitele intelectuale și liderii din administrație. Totul pentru că informația înseamnă putere.

Din 2022, Călărașiul are televiziune- CANAL SUD TV

CANAL SUD TV a luat naștere oficial în ședința CNA în ședința din 14.12.2021. Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat solicitarea de licență audiovizuală prin rețele de comunicații electronice a societății care deține serviciul de programe Canal Sud din Călărași.

Noua televiziune beneficiază de la început de dotări tehnice high level specifice unei televiziuni “tradiționale”, putând rivaliza cu multe stații TV din România, iar investițiile nu se opresc aici. Ne propunem ca în perioada următoare să devenim principala sursă de informare a călărășenilor și nu numai. Aria noastră de acoperire se va întinde pe toată raza județelor Ialomița și Călărași însă surprizele vor continua în 2021. Echipa CANAL SUD TV are ambiția de a deveni un vector al informării corecte în toată regiunea de sud a României. Proiectul este manageriat de unii dintre cei mai buni jurnaliști și consultanți din țară iar partea tehnică a fost implementată de specialiști care au contribuit la pregătirea unor poiecte mari la nivel național ( Euronews România, Metropola TV, Realitatea TV, Realitatea FM și altele).

Strategia editorială pe termen mediu și lung, presupune o filosofie curată în abordare programelor CANAL SUD, pentru crearea unui produs media de utilitate publică și totodată, într-unul dintre cele mai puternice instrumente de dezvoltare a regiunii de sud est a României. Este o strategie cu două componente, două acțiuni simultane:
crearea “comunitații Canal Sud” și efortul de a-i atrage în această comunitate pe telespectatorii care vor accepta și vor adera la transformarea lor din telespectatori anonimi în contributori permanenți ai “comunității Canal Sud”.

Deși vom pune un accent deosebit pe zona informativă, vom avea o abordare generalistă. Televiziunile naționale își au importanța lor, însă de multe ori ele nu reflectă nevoia reală de informare regională. Din programele noastre nu vor lipsi emisiuni care vor atinge latura educativă, culturală și din care nu va lipsi divertismentul.
Comunitatea Canal Sud este o lume a informațiilor valorice din cele mai diverse domenii, o enciclopedie (de la administrația publică, sănătate, agricultură, divertisment și cultură) de fapte, personaje și performanțe pe care CANAL SUD le amintește sau le dezvăluie. Politica editorială a stației înseamnă o viziune echilibrată, argumentată și coerentă asupra realității românești, al cărei produs este o Românie contemporană care și-a câștigat dreptul istoric și moral de a se respecta pe sine.

În România există și oameni pentru care cuvinte precum “respect” sau “încredere” înseamnă ceva, oameni pentru care a fi” este mai important decat “a avea”. Ei vrem să fie telespectatorii CANAL SUD TV!

Radio Voces Campi și Observatorul de Călărași fac de acum parte din trustul CANAL SUD

Noua identitate Radio Voces Campi

De 28 de ani în viața de zi cu zi a călărăşenilor, Radio Vocea Campi s-a alăturat grupului media Canal Sud. Din ianuarie, Radio Voces Campi vine cu un nou vibe. Emisiuni interactive, muzica cea mai bună, multe concursuri şi provocări pentru ascultători… Şi asta nu e tot! Din ianuarie Radio Voces Campi îți ține companie şi în mediul online. Platforma radiovocescampi.ro va avea o nouă față! Un concept friendly cu ştiri, emisiuni, concursuri şi topuri muzicale interactive!

Pentru că din ianuarie 2022… Radio Voces Campi este un radio aşa cum îți doreşti!

Site-ul canalsud.ro, lider al informației în Călărași de la lansare

Încă din prima săptămână de la lansarea oficială, canalsud.ro a urcat repede în prima linie a informației. Deja după o lună de zile avem zeci de mii de cititori și le mulțumim pentru asta. Cotidianul Observatorul de Călărași, se alătură astfel principalei platforme de știri călărășene și astfel vom realiza cu ajutorul unei echipe comune numite “fabrica de știri”, o prezentare detaliată a realității cotidiene cu informații în timp real, fotografii și videoclipuri de la cele mai arzătoare evenimente, știri în ritm de breaking news și analize pertinente făcute de specialiști locali dar și analiști de calibru național. Împreună subliniem Călărașiul pe harta informării din România și punem totul în context național și european.

Nu uitați că puteți intra în comunitatea noastră prin aderarea la grupul de știri Canal SUD (pe Facebook), printr-un like la pagina oficială Canal Sud TV dar ne puteți găsi și pe Youtube unde vă puteți abona la canalul nostru.

Echipa noastră vă urează sărbători fericite!

Continue Reading
La Top