URMĂREȘTE-NE
Costel Radu

BREAKING NEWS

BREAKING NEWS! COSTEL RADU A FOST ARESTAT PREVENTIV

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Călărași a dispus în urmă cu aproximativ o oră arestarea preventivă a lui Costel Radu, bărbatul de 35 de ani din Roseți care pe 5 octombrie și-a înjunghiat fosta concubină, pe mama acesteia, dar și pe iubitul său, iar fostului socru i-a dat foc. După comiterea faptelor, bărbatul a fugit și a fost căutat de poliție timp de patru zile. Astăzi, acesta s-a predat. 

În baza art. 226 alin. (1) şi (2) Cod procedură penală rap. la art. 223 alin. (1) lit. a) şi alin. (2) Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi şi dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 09.10.2023 şi până la data de 07.11.2023, inclusiv, a inculpatului Radu Costel Dumitru cercetat pentru săvârşirea unei tentative la infracţiunea de omor calificat prev. de art. 32 alin. 1 Cod penal rap. la art. 188 alin.1 Cod penal cu referire la art. 189 alin. 1 lit. a, f şi h Cod penal. În baza art. 230 alin. (1) şi (2) Cod procedură penală, dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă privind pe inculpatul Radu Costel Dumitru. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 09.10.2023, ora 15.30”, se arată în minuta judecătorească.

Costel Radu s-a predat în această dimineață la sediul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași, iar după aceea a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași. În fața jurnaliștilor, bărbatul a declarat că îi pare rău pentru ceea ce a făcut.

Reporter: Ai vrut să îți omori iubita?

Costel Radu: Nu.

R.: Vă pare rău pentru ce ați făcut?

C. R.: Da, îmi pare rău, foarte rău.

R.: Unde ați stat ascuns până acum?

C. R.: În baltă.

R.: De ce i-ai dat foc socrului?

C.R.: N-am știut ce-am făcut, m-am speriat, m-am alea și n-am știut ce să fac…

Continue Reading
La Top