URMĂREȘTE-NE

ECONOMIE

BONUS FINANCIAR PENTRU ROMÂNII DIN ITALIA

Italia a adoptat o măsură de acordare a unui bonus financiar unor categorii de muncitori, inclusiv români, pentru a combate inflația.

Bonusul financiar a fost inițial programat pentru luna februarie, dar din cauza unor probleme birocratice, distribuirea acestuia a fost amânată.

Până la sfârșitul lunii august a acestui an, Institutul de Protecție Socială din Italia va furniza un bonus ocazional în valoare de 150 de euro ca măsură anti-inflație.

Românii care lucrează sezonier în Italia pot beneficia de acest bonus anti-inflație, dar trebuie să depună o cerere la Institutul de Protecție Socială din Italia.

Italia oferă un sprijin financiar important în contextul creșterii inflației, iar această măsură se dovedește a fi una benefică pentru muncitorii români care lucrează în această țară.

De menționat faptul că o localitate din Italia oferă bani oricui decide să se mute acolo. Petralia Soprana este o moștenire istorică, cu alei pietruite, biserici antice și peisaje deosebite. Aceste aspecte transformă satul într-un loc fermecător pentru locuit.

Oferta de 5.000 de euro este o invitație pentru cei care sunt dispuși să contribuie la îmbunătățirea satului. Acest ajutor financiar poate fi de mare ajutor pentru noii locuitori care se vor integra în comunitate. Oamenii respectivi pot să-și deschidă mici afaceri, care vor contribui la economia locală a satului Petralia Soprana.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top