URMĂREȘTE-NE

SĂNĂTATE

BOGDAN MIHAI: PACIENȚII SE DECLARĂ MULȚUMIȚI DE SERVICIILE PRESTATE LA SPITALUL JUDEŢEAN

În cadrul conferinței de presă de la sediul Partidului Social Democrat Călărași din 11 mai, administratorul public al județului Călărași, Bogdan Mihai, a prezentat rezultatele vizitei de la Spitalul de Urgență “Dr. Pompei Samarian” Călăraşi.

Vizita neanunțată efectuată de Bogdan Mihai a avut un obiectiv clar: aflarea feedback-ului din partea pacienților.

Așa cum am anunțat, am început controalele inopinate Spitalul Judeţean de Urgență. Am stat de vorbă cu toți bolnavii și am notat fiecare deficiență semnalată de pacienți […] Am avut câteva întrebări punctuale pe care i le-am adresat fiecărui bolnav pentru a afla dacă au nemulțumiri în ceea ce privește serviciile prestate“, a declarat Bogdan Mihai, administratorul public al județului Călărași.

Întrebările adresate s-au axat pe comportamentul cadrelor medicale, condițiile din spital și medicamentele.
Răspunsurile nu au indicat deficiențe sistemic, ci doar mici nuanțe.

“Am abordat problema medicamentelor. Nu există situația în care bolnavii își cumpără medicamentele din proprii bani. Sunt situații în care medicamentele nu fac parte din tratamentul unui bolnav de urgenta și atunci bolnavul le cumpăra personal. Dar în acel moment, spitalul îi decontează suma respectivă prin Casa de Asigurări de Sănătate”, a conchis administratorul public al județului Călărași, Bogdan Mihai.

În cadrul aceluiași control, Bogdan Mihai a discutat și cu personalul din cadrul unității sanitare pentru a crea cele mai bune condiții pentru persoanele spitalizate.

Continue Reading
La Top