URMĂREȘTE-NE

TIMP LIBER

BILETE MAI SCUMPE LA ZOO CĂLĂRAȘI – VIZITATORI REVOLTAȚI

De la 1 Mai, conducerea Grădinii Zoologice Călărași a modificat tariful biletelor de intrare. De la trei la cinci lei pentru copii și de la cinci la zece lei, pentru adulți.

2014 a fost ultimul an în care prețul biletelor de acces la Zoo Călărași a fost modificat. Atunci a fost stabilit un preț de trei lei pentru copiii și respectiv, cinci lei pentru adulți. Deși majorarea prețului biletului nu a fost foarte mare, vizitatorii s-au arătat foarte nemulțumiți de acest lucru.

Această majorare a prețului biletelor a fost votat în ședința de Consiliu local care a avut loc în data de 27 aprilie 2023, prin Proiectul de hotărâre privind aprobarea taxei speciale de vizitare a Grădinii Zoologice din municipiul Călăraşi.

Având în vedere creșterea inflației și costurile generate de întreținerea și funcționarea instituției s-au majorat semnificativ, de aceea am fost nevoiți să mărim prețul biletelor. În prima zi în care am majorat prețul biletului, anumiți vizitatori au devenit violenți verbal cu domnii de la bilete, ba chiar i-au agresat pe alei”,declară Valentina Blebea, directorul Grădinii Zoo.

Alte motive pentru care au contribuit la creșterea prețului biletului sunt și investițiile făcute în ultima perioadă.

Continue Reading
La Top