URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

BILETE DE TRATAMENT PENTRU PENSIONARII CĂLĂRĂŞENI CARE VOR SĂ PLECE ÎN STAŢIUNILE BALNEARE

Casa Județeană de Pensii (CJP) Călărași informează că, pentru a treia serie de tratament balnear, cu dată de intrare în stațiuni în perioada 8 – 9 aprilie 2022, s-au alocat 73 de bilete, în următoarele stațiuni: Amara, Bala, Bușteni, Buziaș, Costinești, Covasna, Geoagiu Băi, Lacul Sărat, Olănești, Pucioasa, Sovata, Vatra Dornei.

Au rămas nealocate 52 de bilete de tratament: 32 de bilete pentru stațiunea Amara, 2 bilete pentru stațiunea Bala, 2 bilete pentru stațiunea Bușteni, 2 bilete pentru stațiunea Buziaș, un bilet pentru stațiunea Covasna, 2 bilete pentru stațiunea Costinești, 2 bilete pentru stațiunea Geoagiu Băi, 2 bilete pentru stațiunea Lacul Sărat, un bilet pentru stațiunea Olănești, 2 bilete pentru stațiunea Pucioasa, 2 bilete pentru stațiunea Sovata și 2 bilete pentru stațiunea Vatra Dornei.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii urmând a fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată atât la sediul Casei Județene de Pensii Călărași, cât și pe pagina de internet a instituției: https://cjpcalarasi.ro/index.php/bilete-tratament.

Persoanele interesate, care și-au depus cerere pentru acordarea unui bilete de tratament și care fac dovada îndeplinirii condițiilor prevăzute de lege, se pot adresa CJP Călărași, în vederea eliberării unui bilet dintre cele disponibile la momentul solicitării.       

Pentru mai multe detalii, puteți suna la numerele de telefon 0242/315.235, interior 114 – Compartiment Bilete de Tratament.

Sursa foto: gazetaoltului.ro

Continue Reading
La Top