URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

BILETE DE TRATAMENT, DISPONIBILE PENTRU PENSIONARII CĂLĂRĂȘENI

Pensionarii călărășeni au la dispoziție 34 de bilete de tratament balnear, după cum ne-a declarat directoarea Casei Județene de Pensii Călărași, Tatiana Zaharia. Ele sunt disponibile în stațiunile: Amara, Covasna, Sărata, Monteoru și Felix.

“Pentru seria a șasea, cu începere din 26 mai 2022, au fost repartizate, județului Călărași, 112 bilete de tratament. Au fost alocate, automat, în baza cererilor depuse, 78 de bilete, rămânând disponibile 34 de bilete. Pensionarii, pentru a intra în posesia biletelor de tratament, trebuie să solicite acest lucru, prin depunerea unei cereri la Casa Județeană de Pensii Călărași, care va fi însoțită de biletul de trimitere de la medic”, a subliniat Tatiana Zaharia.

Pentru întregul an, județului Călărași i-au fost repartizate 1.192 de bilete de tratament balnear.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii urmând a fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată atât la sediul Casei Județene de Pensii Călărași, cât și pe pagina de internet a instituției https://cjpcalarasi.ro/index.php/bilete-tratament.

Pentru mai multe detalii, cei interesați pot suna la numărul de telefon 0242/315.235, interior 114 – Compartiment Bilete de Tratament.

Sursa foto: www.ziartarguneamt.ro

Continue Reading
La Top