URMĂREȘTE-NE

SOCIAL

BILETE DE TRATAMENT DISPONIBILE LA CASA JUDEŢEANĂ DE PENSII CĂLĂRAŞI

Casa Județeană de Pensii Călărași informează că, pentru a doua serie de tratament balnear, cu dată de intrare în stațiuni în perioada 23 – 24 martie, s-au alocat 52 de bilete de tratament balnear, în următoarele stațiuni: Amara, Bala, Covasna, Geoagiu Băi, Lacul Sărat, Olănești, Pucioasa.

Au rămas nealocate 42 bilete de tratament: 31 bilete pentru stațiunea Amara, 2 bilete pentru stațiunea Bala, 2 bilete pentru stațiunea Covasna, 2 bilete pentru stațiunea Geoagiu Băi, 2 bilete pentru stațiunea Lacul Sărat, 2 bilete pentru stațiunea Pucioasa și 1 bilet pentru stațiunea Olănești.

Biletele sunt alocate prin aplicație informatică, beneficiarii urmând a fi înștiințați telefonic despre repartizarea biletului de tratament. Lista cererilor aprobate poate fi verificată atât la sediul Casei Județene de Pensii Călărași, cât și pe pagina de internet a instituției https://cjpcalarasi.ro/index.php/bilete-tratament.

Persoanele interesate, care și-au depus cerere pentru acordarea unui bilete de tratament și care fac dovada îndeplinirii condițiilor prevăzute de lege, se pot adresa Casei Județene de Pensii Călărași în vederea eliberării unui bilet dintre cele disponibile la momentul solicitării.       

Pentru mai multe detalii, puteți suna la numerele de telefon: 0242.315235, interior 114 – Compartiment Bilete de Tratament sau 0242.314960 – Compartiment Comunicare și Relații Publice.

Sursa foto: www.bzi.ro

Continue Reading
La Top