URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

VIDEO. BILANȚUL FINAL AL ACCIDENTULUI ÎN CARE A FOST IMPLICAT UN AUTOCAR PLIN CU UCRAINENI

A fost alertă luni seara, 28 august, în Năvodari, după ce un autocar plin cu ucraineni a intrat într-un limitator de înălțime. În autocar se aflau aproximativ 40 de persoane, iar 15 au avut nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, unii dintre ei au fost transportați la spital.

Având în vedere numărul mare de persoane implicate, autoritățile au activat imediat planul roșu de acțiune.

La fața locului, când au ajuns, colegii au găsit aproximativ 40 de pasageri. Au fost evaluate medical mai multe persoane, 15 dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, ulterior opt dintre ele au fost transportate la Spitalul Județean Constanța pentru investigații medicale amănunțite.

Din fericire, nu a fost nimeni în stare critică, toate victimele prezentau excoriații, plăgi sau diverse contuzii în urma accidentului”, a precizat Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Constanța.

Printre victime nu s-au numărat și copii, iar șoferul a scăpat și el teafăr.

„Din fericire, nu, nu au fost minori răniți. Au fost, într-adevăr, trei minori în autocar care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost și el evaluat medical, dar nu a fost transportat ulterior la spital”, a mai adăugat Ana-Maria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Constanța.

La ora 22.46, planul roșu de intervenție a fost dezactivat.

Continue Reading
La Top