URMĂREȘTE-NE

ADMINISTRAȚIE

BICICLETE INTELIGENTE, LA CĂLĂRAȘI. CÂND DEVINE FUNȚIONAL SISTEMUL

Pe data de 21 martie 2024, în incinta sediului PSD Călărași, s-a organizat o conferință de presă de către autoritățile locale, avându-l în prim-plan pe Marius Dulce, edilul municipiului Călărași.

În cadrul acestei conferințe, Marius Dulce a oferit detalii cu privire la recenta achiziționare a bicicletelor destinate utilizării în municipiu.

În plus față de aceste informații, Marius Dulce a prezentat și pe unde se va permite circulația adecvată a acestor biciclete în oraș.

“Deja bicicletele sunt sosite, acum trebuie să încheiem contractul de mentenanță, acest proiect de biciclete necesită o mentenanță mai mare, este nevoie de un sistem IT, de urmăriere de preluare(…). Cheltuiala se preconizează a fi de aproximativ 70 mii de lei, pe lună, eu cred că din luna mai a acestui an, va deveni funcțional acest sistem” a declarat Marius Dulce, primarul municipiului Călărași.

Reamintim faptul că în data de 10 februarie 2023 a fost anunțat faptul că Primăria Municipiului Călăraşi a achiziţionat 196 de biciclete inteligente, din care 6 sunt destinate persoanelor cu handicap, dar şi şase triciclete pentru vârstnici, cu fonduri europene.

Mai multe informații în acest articol.

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top