URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

BENEFICIARII ADĂPOSTULUI PE TIMP DE NOAPTE DIN CĂLĂRAȘI VOR FI CAZAȚI PERMANENT, DIN CAUZA TEMPERATURILOR SCĂZUTE

Temperaturile foarte scăzute continuă să se mențină în municipiul Călărași, ceea ce a determinat autoritățile să ia măsuri suplimentare în ceea ce privește persoanele fără adăpost. Primăria municipiului Călărași a anunțat, în această seară, că a luat decizia cazării în permanență în Adăpostul de urgență pe timp de noapte a beneficiarilor.

În acest moment, adăpostul are 10 beneficiari cazați (nouă bărbați și o femeie).

Încă de ieri, autoturismul din dotarea Adăpostului a patrulat pe străzile municipiului Călărași pentru depistarea posibililor beneficiari, iar acțiunile vor continua în toată această perioadă în care atenționările meteorologice de ger sunt în vigoare”, transmit reprezentanții Primăriei municipiului Călărași.

Totodată, responsabilii din cadrul Adăpostului de noapte se află în permanență în legătura cu Poliția Locală și Poliția municipală.

Oricine dorește să sesizeze prezența persoanelor vulnerabile pe străzi sau care nu au sursa de căldură la domiciliu o poate face la dispeceratul Poliției Locale telefon 0242/313525”, au mai precizat reprezentanții Primăriei.

FOTO: Facebook / Primăria municipiului Călărași

Continue Reading
La Top