URMĂREȘTE-NE
Poliția

ACTUALITATE

BĂTAIE PE O STRADĂ DIN ILEANA. AGRESORUL A FOST REȚINUT

Polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tămădău Mare au fost sesizați, pe 30 august, în jurul orei 10.00, prin plângere scrisă, despre un conflict ce a avut loc pe o stradă din comuna Ileana. Plângerea a fost formulată de un bărbat de 55 de ani, despre faptul că pe 22 august, în jurul orei 15.00, un bărbat de 49 de ani l-a agresat fizic pe stradă.

„La data de 30.08.2023, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Tămădău Mare au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către un bărbat, de 55 de ani, cu privire la faptul că la data de 22 august a.c., în jurul orei 15:00, în timp ce se afla pe o stradă din comuna Ileana, județul Călărași, ar fi fost agresat fizic de către un bărbat, de 49 de ani, din comună”, se arată într-un comunicat al IPJ Călărași.

Față de agresor a fost dispusă efectuarea urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. De asemenea, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Călărași.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top