URMĂREȘTE-NE
tentativă de omor

ACTUALITATE

BĂRBATUL DIN CĂLĂRAȘI CARE L-A ÎNJUNGHIAT PE CONCUBINUL FOSTEI IUBITE A FOST TRIMIS ÎN JUDECATĂ

Dumitru Florică, bărbatul care l-a înjunghiat pe concubinul fostei sale iubite, în luna ianuarie, la Călărași, a fost trimis în judecată, la finalul săptămânii trecute. Acesta este acuzat de tentativă de omor și riscă să stea ani grei după gratii. În prezent, el se află în arest preventiv. Dumitru Florică și fosta concubină s-au despărțit în octombrie 2022, după o relație de aproximativ 22 de ani. Bărbatul nu a suportat ideea despărțiri, iar în momentul în care femeia a intrat într-o nouă relație cu un coleg de serviciu, Dumitru Florică a început să o amenințe că o va omorî.

Același lucru s-a întâmplat și pe 23 ianuarie 2024, atunci când a avut loc tragicul incident. Potrivit datelor din rechizitoriu, Dumitru Florică i-a trimis femeii un mesaj, în jurul orei 19.00, prin care i-a transmis că va veni la locul său de muncă și o va omorî. Ceea ce a și făcut. Băut fiind, a venit în apropierea locului de muncă al femeii și a așteptat ca aceasta să termine programul.

În jurul orei 22.00, femeia a plecat de la serviciu împreună cu concubinul său, moment în care au dat nas în nas cu Dumitru Florică. Acesta din urmă „l-a înjurat pe numitul Z.A. (n.r. actualul concubin al femeii) și s-a năpustit asupra lui să îl lovească, cei doi îmbrâncindu-se și lovindu-se cu pumnii, iar în timpul altercației inculpatul a scos cuțitul cu care a lovit-o pe persoana vătămată (n.r. actualul concubin al femeii) de mai multe ori în zona inimii și a coapsei stângi”, se mai precizează în rechizitoriu.

Bărbatul înjughiat a fost transport de urgență la spital de o persoană care a văzut întrega scenă, unde a stat internat aproape două săptămâni. Medicii au stabilit că acesta a suferit mai multe leziuni traumatice care i-au pus viața în pericol: plagă hemitroace stâng cu hemopneumotorax, plagă plămân stâng, plagă coapsă stângă, plagă piramidă nazală.

De cealaltă parte, Dumitru Florică a fugit de la locul faptei și a fost găsit de polițiști câteva ore mai târziu la stația de irigații de pe raza comunei Ștefan-Vodă, acolo unde lucra ca paznic.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în aceeași seară, iar ulterior a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Pe 19 martie, judecăorul de drepturi și libertăți a prelungit măsura arestului preventiv, care va expira pe 23 aprilie.

 

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top