URMĂREȘTE-NE

ACTUALITATE

BĂRBAT SALVAT DINTR-UN INCENDIU DE POLIȚIȘTII CAPITALEI

La data de 17 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 13 Poliție au intervenit prompt, în jurul orei 13.30, după ce au fost sesizați prin sistemul de urgență 112 cu privire la un incendiu izbucnit la o adresă din Sectorul 3.

Forțând ușa apartamentului în care se manifesta incendiul, polițiștii au descoperit un bărbat în vârstă de 94 de ani, incapabil să se miște și aflat în imposibilitate de a se salva. Cu determinare, aceștia l-au scos din locuință și i-au acordat primul ajutor, deoarece se afla într-o stare semiconștientă și suferea de intoxicație cu monoxid de carbon.

Un echipaj de prim-ajutor s-a alăturat operațiunii și i-a acordat bărbatului îngrijiri medicale imediate. Ulterior, acesta a fost transportat la o unitate de specialitate pentru îngrijiri suplimentare.

Intervenții multiple ale echipajelor de pompieri au fost necesare pentru a stinge incendiul. În urma acestuia, au fost afectați aproximativ 5 metri pătrați din imobil, pereți și mobilier.

Cercetările cu privire la circumstanțele incendiului sunt în curs de desfășurare sub conducerea Secției 13 Poliție, cu scopul de a stabili cu exactitate situația de fapt și cauzele care au condus la această situație.

Continue Reading
La Top