URMĂREȘTE-NE

BREAKING NEWS

BĂRBAT DIN ROSEȚI, CĂUTAT DE POLIȚIE. ȘI-A ÎNJUNGHIAT FOSTA IUBITA ȘI I-A DAT FOC TATĂLUI ACESTEIA

Noapte albă pentru o întreagă familie din Roseti, după ce fostul bărbat al unei femeii, gelos pe relația acesteia cu noul iubit, într-un exces de furie și alcool, a pus mâna pe un cuțit de bucătărie și a intrat peste fosta soție în casa. Ceasul, care nu trecuse de 1 noaptea, a stat în loc pentru cei trei oameni care și-au văzut moartea cu ochii.

A reușit, în doar câteva secunde, să bage cuțitul în fosta soție, lovind-o puternic în zona gâtului. Pe iubitul femeii l-a găsit tot în casa. A fost lovit cu cuțitul de mai multe ori în abdomen, cap și spate. A reușit, cu ultimele puteri să intre într-o benzinărie pentru a cere ajutor.

Pe fostul socru a turnat benzină și l-a înjunghiat. Nu a mai reușit să-i dea foc pentru că a fugit din bătătură acestora făcându-se nevăzut. Toți au ajuns în spital în stare gravă. De azi noapte și până acum, poliția nu a reușit să dea de urma bărbatului care a fost la un pas să producă trei crime în doar câteva minute.

Până în prezent, individul periculos este în continuare căutat de forțe impresionante ale poliției, în timp ce martorii susțin că acesta ar fi fugit și se ascunde în zona unei bălți din apropiere, prin pădure. Bărbatul se numește Costel Radu, este din Roseți. Se pare că ce doi se despărțiseră de aproximativ două luni luni, însă el nu a reușit să se împace cu ideea.


La data de 5 octombrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat de un bărbat, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că fostul concubin al iubitei sale îl amenință cu moartea.

În fapt, în jurul orei 01:20, un bărbat, de 35 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei concubine, ar fi spart geamul unei ferestre și ar fi pătruns în interiorul imobilului, iar cu un obiect tăietor înțepător și-ar fi lovit fosta concubină, pe mama acesteia și pe actualul concubin al femeii.

De asemenea, acesta ar fi aruncat cu benzină pe părinții fostei concubine, provocându-i leziuni la nivelul membrelor superioare tatălui femeii, iar, ulterior, acesta ar fi fugit către extravilanul comunei Roseți, județul Călărași.

Persoanele vătămate au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în prezent fiind stabile din punct de vedere medical.

Bărbatul, de 35 de ani, se sustrage căutarilor, iar, în prezent, se efectuează activități pentru depistarea sa.

Căutarile sunt efectuate și cu ajutorul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, polițiștilor din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași, precum și a unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Bărbatul căutat se numeşte Radu Costel Dumitru, are 35 de ani şi locuieşte în comuna Roseți, județul Călărași.

Rugăm cetățenii care îl văd pe acest bărbat să apeleze numărul de urgență 112.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ACTUALITATE

La Top