URMĂREȘTE-NE
Poliția

ACTUALITATE

BĂRBAT DIN PERIȘORU, REȚINUT DE POLIȚIȘTI. A CONDUS BEAT ȘI FĂRĂ PERMIS

Polițiștii călărășeni au oprit în trafic, ieri, 6 februarie, pentru un control, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani din comuna Perișoru. Oamenii legii i-au verificat acestuia documentele și l-au testat cu aparatul etilotest, ocazie cu care au descoperit două probleme: bărbatul nu are permis de conducere și era beat.

În urma controlului, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind o valoare de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, în vederea recoltării unor mostre biologice. Totodată, acesta a fost verificat în baza de date, rezultând faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Călărași.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, dar și pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Totodată, perișoreanul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

Continue Reading
La Top